Friday, February 26, 2010

Dalam kenangan...

Salam alaik..

lama sungguh tidak menulis dalam blog ni. Antara faktor-faktornya adalah kebuntuan idea dan kesibukan jadual harian saya sejak akhir-akhir ini. Minggu ini sahaja setiap hari saya ada lab practical class. Walaupun lab session ni sangat seronok bagi saya, tetapi ianya sedikit meletihkan. Biasalah tu kn..ok, lepas ni nak prepare untuk lab report pula.

Malam semalam adalah kelas tahfiz terakhir saya bagi semester ini bersama k.lala (ustzh Avdalila), kerana selepas ini beliau akan berpindah ke Hospital Seremban. Tidak lagi bekerja sebagai audiologist di uia kuantan ni. Rasa sedih dan terharu pula rasanya, selama 3 sem mentasmi' dengan k.lala, terasa seronok dan bersemangat walaupun awal-awal dulu rasa tertekan juga nk teruskan tahfiz ni. Mungkin sebab hanya k.lala seorang sahaja ustazah tasmi' untuk kelas tahfiz ni, jadi rasa sangat beruntunglah dapat kelas dengan dia..(^-^)


sebelum habis kelas, sempat juga ambil gambar sebagai tanda kenangan kami bersama k.lala..pesanan terakhir k.lala, rajin-rajin mengaji dan mengulang, bukan sebab nk markah, tapi sebagai tugas dan tanggungjawab kita sebagai hamalatul quran.

Syukran k.lala atas segalanya, sabar melayan kerenah kami yang kadang2 datang kelas lambat, terima kasih juga atas segala nasihat yang diberikan..

insyAllah..ukhuwwah fillah mahabbah lillah..